طرز تهیه شیر بادام

طرز تهیه شیر بادام

در آشپرخانه, اسلایدر صفحه اول, چاشت ها و عصرانه ها (میان وعده ها), صبحانه ها

مواد لازم :

مغز بادام خام ?۵۰ گرم
عسل ? ۳قاشق غذاخوری
آب سرد ?۳لیوان

طرز تہیـه:

ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یڪ جوش خوردن،ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.
پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.

نکته:

⛔️افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.

خواص:

?این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.
?الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.
?برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است
?باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.
?برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.
?در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد.

غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت



[سه شنبه 1396-05-17] [ 11:39:00 ق.ظ ]