طرز تهیه شیر بادام
در آشپرخانه, اسلایدر صفحه اول, چاشت ها و عصرانه ها (میان وعده ها), صبحانه ها
مواد لازم :
مغز بادام خام ?۵۰ گرم
عسل ? ۳قاشق غذاخوری
آب سرد ?۳لیوان
طرز تہیـه:
ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یڪ جوش خوردن،ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.
پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.
نکته:
⛔️افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.
خواص:
?این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.
?الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.
?برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است
?باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.
?برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.
?در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد.
غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست
[سه شنبه 1396-05-17] [ 11:39:00 ق.ظ ]